Alla inlägg under maj 2008

Av Malin - 18 maj 2008 19:19

Min lilla bror ska vara förband till Organism 12, hur coolt är inte det???? min lilla lilla bror, ska stå på stora hiphop- scenen som förband till en av sveriges bästa rappare... 

Det roligaste är nog relationen jag har till Organism 12 då mitt ex var ett litet hiphop fan så introducerades jag lite i denna stil på musik, och få grejer fastnade jag för i det... Men Loop troop och Organism var iaf de som fortfarande kan rulla i mina lurar...

och nu ska bror spela förband till honom! Stoltare syster får man leta efter nu tror jag, herregud han är ju bara 16 år... (ok, snart 17 då..)

Så 7 juni är det jag som lär dra med syrran upp till Sthlm och agera pinsamt stolta systrar!  Så glad för brorsans skull, helt klart!!! =)

Av Malin - 16 maj 2008 14:05

Sitter här som ett litet frågetecken... Har som sagt klagat rätt mycket på tidsbrist... Nu sitter jag här, praktiken är klar, tentorna skrivna, jag ligger i fas med det mesta och behöver inte göra nåt särskilt i helgen egentligen... Men hur gör man? ekorrhjulet snurrar fortfarande i mig och jag sitter och fingrar på studiepapper och funderar på vad jag ska hitta på.. Klart det finns massor att göra, skulle kunna börja flyttpacka till exempel, men så tänker jag att det är en månad kvar, har massa tid, skulle kunna skriva smärtuppgiften, men den ska jag göra med L-m på måndag och tentan kommer inte förrns på måndag, skulle iof kunna repetera nåt eller läkemedelsberäkna.. Men varför? Kan jag inte unna mig lite ledig tid och unna mig att göra saker jag vill göra istället?

Men nu när jag kan, då minns jag inte vad det var jag ville göra heller... Läsa en bra bok? -vill inte sen en bokstav...

Ta en långpromenad- hur kul är det i regnet?

Träna- Ja, men det ska jag iaf! spinning och gym x 3 i helgen!

Städa- vill inte

Laga mat - Bantar!

Packa upp min väska efter helgen - guuu så tråkigt

Shoppa- Är pank en vecka till typ...


Nån som kan ge mig ett förslag på vad man gör när man är ledig????

Det skulle uppskattas!

Av Malin - 15 maj 2008 09:31

Japp... Har ett tålamod på minus noll, det är så i botten att jag skulle kunna sätta mig ner på arslet och gapa för att disken inte diskar sig själv... Katten fick sota för det när han välte ut min kaffemugg här på morgonen, jag ignorerar honom fortfarande av irritation!

Jag är så stressad och upptrissad, pallar inte att ta tag i nånting, vet inte vad jag ska börja med när det kommer till plugg,tentan är imorgon och jag känner att jag skulle behöva en vecka till med att plugga och jag vet inte vad jag ska sluta med när det kommer till mat, vet inte vart jag ska ha tid över till träning.. Och jag blir knäpp... idag ska jag simma på lunchen och träna spinning ikväll, måste verkligen, håller på att krypa ur mitt eget skinn av rastlöshet! Och det värsta är att jag är så trött på att hålla på med allt detta själv, ingen kommer och hjälper mig med disken, ingen lagar mat eller ens brer en macka till mig, ingen kan torka upp mitt kaffe som blandas med bittra tårar, ingen tröstar min katt när jag är arg på den och ingen ger mig en kram när jag mest av allt behöver det! Och ingen säger att jag är duktig som pluggar som en idiot och ingen annan än jag själv säger att imorgon när tentan är gjord så känns allt lite lättare... Och jag är så trött på att bara vara jag, alltid jag, jag är tråkig, jag vill inte vara själv! Man kan inte krama sig själv så att det gör nån skillnad! Jag behöver vara två just nu!

Av Malin - 14 maj 2008 21:21

Jag vill bort... Nu igen tänker ni nog och tro mig, det tänker jag med! Och min mamma bara tittar på min under rynkad panna och suckar... jag kan se hennes tanke. "Det var mig ett jävla tjat, kan du aldrig bli nöjd unge?!" Men för att inte säga nåt som skulle göra mig upprörd säger hon bara... "Men sluta läs resedagboken då! Och tänk vad du kan resa när du pluggat klart" 

För ja, jag får ångest av det, sitter och läser syrrans sida, kollar bilder, passar på att kika in på några andra bekantas sida och det är inte direkt som att mitt behov blir mer tillfredställt. Och ja, en del av mig ångrar att jag inte reste mer istället för att plugga.. Finns så mycket jag vill se och uppleva och framförallt finns det så mycket sol jag vill njuta av!! (dock inte här idag) Så jag fick helt enkelt bittert knata mig iväg för att bota min ångest och döva min sorg i solariet... 50 spänn fattigare, inte direkt brunare och med en säker väg mot hudcancer och förtidig död...

Jag säger det igen, för att slippa ångest borde jag varit neger och fiskare på nån kust i afrika!


:P

Av Malin - 13 maj 2008 09:30

Egentligen kan ju livet vara rätt roligt och spännande! Om man varje morgon låssas som att man ser världen med nya ögon!¨Förstår att det låter döflummigt! Men om man bestämmer sig för att tänka att detta är första dagen i resten av mitt liv så behöver man inte tänka på att livet kan se ut idag så som det gjorde igår, för varje dag händer det ju egentligen nåt nytt, men sen är man oftast för inne i sin vardag för att upptäcka det! Men kanske sitter det en ny kassörska i stammisaffären, kanske väljer man att ta en annan väg hem från jobbet för att variera sig lite, kanske testar man en ny form av träning, träffar en vän man inte sett på länge, fikar på ett nytt kafé, letar fram en tröja man inte haft på länge, går in i en ny klädaffär eller duschar i vatten som inte är tempererat som det brukar... Och såna små förändringar, som man styr själv påverkar ju livet så att det händer nåt nytt och varje dag blir inte den andre lik! Så jag har iaf bestämt mig för att göra nåt nytt varje dag, om det så bara är att ta en annan väg till skolan eller köpa mellanmjölk istället för lättmjölk...  Jag kräver ju som sagt rätt stora förändringar för att anse att livet är lite roligt! Men för att klara av att inte bli så rastlös så tänker jag börja tänka såhär!


Och jag började idag! Startade dagen med en morgonpromenad i solskenet ( vilket iof kommer bli en ny rutin) och TRO DET ELLER EJ, men jag skippade min vanliga grötfrukost för nåt helt nytt... Jag gjorde nämligen äggröra och stekte lite bacon till!! Det ni, det har väl aldrig hänt förut! Men jag tänkte att jag äter min fett och protein-konsumption till frukost och så skakar jag mina shakar de andra måltiderna.. På så vis startar ju dagen gott och bra!! =) Och om dagen startar bra är ju chansen större att den fortsätter så med!  =)

Av Malin - 12 maj 2008 11:19

Blubb... tentan gick inte! Hade ett fel! Så det blir till att skriva om! Men men, dax att ta tag i fredagstentan nu ist! ca 40 sjukdomar med symptom, behandlingar och andra omvårdnadsåtgärder att ha koll på.. Weeeiiii.... Bara att sätta igång! Funderar på att lämna datorn i örebro när jag åker tillbaka till Tuna igen så får jag lite ro att plugga!  Var riktigt skönt att komma hem till familjen igen faktiskt.. Behövde det!

Denna vecka blir alltså projektet plugg högst upp på listan samt att ta tag i att börja jogga igen! Och så blir det shakar till mat, fick panik i bikinin när jag solade på landet igår så... Så får jag väl försöka klämma in nån dejt med vännerna där hemma när jag för en gångs skull är i stan!

Jaja... nu får det bli en sväng förbi biltvätten och så ska jag handla en liten blomma till min handledare innan slutbedömningen! Sen bär det av till tuna för en joggingrunda och sen en sväng ut på ranchen och slå lite bollar! Sen får vi se vad som händer! Plugg, fika, promenad med nån kompis kanske?!



Av Malin - 11 maj 2008 18:39

Ibland tror jag att jag är en rätt negativ och missnöjd människa... Är egentligen aldrig helt nöjd, önskar ofta att jag vore en sån som en regnig händelselös dag kunde se meningen i den med! Som kunde se charmen i det trista gråa meningslösa och tråkiga, som kunde intala mig att saker som inte ger en effekt emotionellt ändå är viktiga... Men jag är inte en sån! Jag vill alltid ha mer, vill alltid ha nåt annat än det jag har och alltid ha nåt utöver det som är just här och nu!

Och just nu vill jag ha ledigt... En dag ledigt, utan dåligt samvete och ett berg med saker på nacken som borde göras och utföras, som borde pluggas och tas tag i... Och just nu vill jag ha pengar, jag vill ha pengar så jag har råd att shoppa massor, pengar så jag hade råd med allt jag vill göra nu, så som att köpa en Yamaha R6:a, ta Mc-kortet, resa jorden runt,fixa fallskärmscert, rädda nåt barn i tredje världen o.s.v...  Och just nu vill jag ha en kille, en kille som kan göra allt detta med mig, som är precis lika "tokig" som jag, som vill dyka, resa, åka Mc och uppleva livet fullt ut med mig, som vill leva varje minut fullt ut, har inte träffat en människa som vill ha det så än =O ... Jag kan inte förstå att människor bara kan vara så nöjda med ett liv där inget nytt händer... Jag är inte nöjd så, jag vill att det ska hända något nytt och spännande som ger mig en kick, varje dag.. Jag vill rädda ett liv, jag vill hoppa från ett vattenfall, jag vill vandra på en fjälltopp eller paddla kajak i en ström fors...  Och jag vill ha en familj att ta hand om, en man och barn, ett hus att sköta, trivas och älska i... Och så vill jag vara smal, ja minst 15 kg lättare vill jag vara och 4 nyanser brunare... Och just nu vill jag bara leva, leva utan ansvar och planer på saker som bara måste och borde göras...   Och jag stressas av allt i detta land, här vill jag för mycket, här måste jag prestera hela tiden och förgylla en grå vardag hela tiden, för att känna mig nöjd och tillfredställd...

Och ibland funderar jag på när jag är som lyckligast och jag kommer alltid fram till svaret: När jag lämnar Sverige och reser till solen och till länder där allt inte är så jävla perfekt som det är här... Där det inte bara handlar om måsten och borden och prestationer, där inte trafiken rör sig i perfekta pärlband på välbyggda vägar. I den del av världen där man inte proppas full med tv:s plastika ideal och serier om hur det perfekta livet borde se ut, där vi begraver oss i fruktansvärda händeler i brist på egna händelser, där media inte når mig på samma sätt, där inte Sofi Farman bestämmer vad som är inne och ute...

 Och jag undrar lite i hemlighet om jag inte egentingen borde varit född i ett annat land... Och min ärligaste önskan om livet vore nog faktiskt att bara köpa en enkel biljett till en vacker paradis ö, där solen skiner och jag kan bo i en bungalow, lära mig dyka bättre och kanske undervisa i det istället... träffa nån äventyrlig man och få några barn som kan manövrera både suftbrädor och syrgastuber utan problem... Som inte växer upp och frågar om tjejerna i Bigbrother, universitetsstudier, stora glassiga hollywoodhus, utan som nöjer sig och är lyckliga med havet och solen! För jag skulle nog vara det!  Frågan är om man skulle våga göra verkligehet utav det nångång?!



Av Malin - 8 maj 2008 10:58

www.fultal.net

Haha... roligt roligt!  Fulgrupp 5, i riskzonen för att utveckla ett sexuellt missbruk... haha... Lilla jag har sex över socialstyrelsens rekomendationer! Galnaste på länge!

Bästa är varningstexterna på sidan " tänk på socialstyrelsens tumregel gällande aids: trång ingång, dödlig utgång"  eller " ett alltför högt fultal kan leda till utslitna höftleder och sprickor i bäckenbenet....


hehe... this made my morning!


Nu blir det lite till skolan, hämta ut cykeln innan praktiken..


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards