Alla inlägg under augusti 2007

Av Malin - 27 augusti 2007 15:11

Jag hatar verkligen mjölk... Och det är mjölk i allt... :(

Av Malin - 26 augusti 2007 23:32

Så kan man sammanfatta denna dag.. Efter två utekvällar känner jag mig rätt sliten.. :) man är ingen ungdom längre kan man ju konstatera.. Men nu är jag lite uppvärmd inför nollningen nästa vecka iaf samt Halmstad i helgen.. Kul att det händer lite faktiskt! :) Men men, idag hände det inte mycket, jag och Lina har legat på varsin soffa o glott på de hurtiga friidrottarna och konstaterat att de sannolikt inte var ute och festade igår samt avslutade kvällen på max som vi andra dödliga.. :P Kul med vm- guldet iaf.. Vi släpade oss ut på en promenad på eftermiddagen dock, det var ju hurtigt.. sen sov vi ett par timmar för att återhämta oss efter den persen.. :P ne, nu blir det sängen!!

Av Malin - 25 augusti 2007 14:56

Förändring - Förändring blir dagens ord... När jag cyklade hem från stan idag insåg jag vilka förändringar som skett i mitt liv de senaste fem åren... Vissa var aktiva val till förändring, andra var ofrivilliga... Vissa förändringar har varit negativa, andra positiva... Vissa stora andra små... Men idag när jag cyklade hem från stan insåg jag att dessa förändringar även förändrar mig... Om jag aldrig bott med min ex sambo, om jag aldrig upplevt ett uppbrott, om jag aldrig samlat mod till mig och gjort mina resor, om jag inte vågat ta beslutet att plugga och byta stad, Om jag inte vågat sluta på mitt första jobb, om jag inte vågat testa ett nytt schampo, om jag inte förändrat saker... hur hade livet sett ut då? Vad hede jag då upplevt idag? Vad hade jag varit då? Hade jag varit samma lilla Malin som stod på tröskeln hemma hos mor o far,  med en väska överfull av drömmar men ingen i närheten av att infrias... En väska tom på erfarenheter jag önskat mig... En resväska packad för världen där kläderna bara blir mer och mer omorderna och tandkrämen möglar i sin tub??


Och nu är det förväntningar på G igen.. Ny lägenhet om 2 veckor, utrensing av garderoben, nytt litet husdjur, ny hårfärg... Och livet blir med ens så mycket mer intressant och roligt... Jag gillar förändringar, det är viktigt och utmanande... :)

Av Malin - 25 augusti 2007 11:54

Vad som känns bra är iaf att hon inte ens är snygg... Annars känns det väl lite för jäkligt att det är som det är... :P

Av Malin - 24 augusti 2007 10:54

På måndag är det dax för klippning och jag funderar på vad som ska ske med mitt  hår... Just nu är det lite trist som sagt, ruffsigt o lockigt och solblekt... Ska skicka i mörkbrun färg i helgen, inga slingor denna gång... Sen funderar jag på lugg och här är mina förslag.. Snälla ge mig råd, jag vet inte vad jag ska välja.. eller om jag ens ska ha lugg??!!





 Just nu lutar det åt Zeta Jones luggen... Fast mitt hår är ju då inte lika rakt och glansigt som hennes, men det kanske kan gå ändå???

Av Malin - 24 augusti 2007 10:24

Jag har en fobi, en ganska svår sådan oxå... Jag är nämligen sjukligt rädd för ormar. När jag ser en orm går det som en stöt genom hela kroppen och all kraft bara rinner ur mig, oftast slutar det med att jag skriker och gråter och får hysterinsk panik... Efter att jag sett en orm så drömmer jag ofta mardrömmar, tror att allt som snuddar vid mig och att alla skuggor och saker som rör sig är Ormar. När jag var yngre kunde jag knappt läsa ordet Orm, bara det gav mig i princip panik... Jag kunde inte gå in i djuraffärer för att det kanske skulle finnas en där, jag vågade inte gå ut i skogen och gå och har nog inte plockar blåbär sen jag var 5 år p.g.a skräcken för att stöta ihop med en... Det händer att jag får ångest av att gå in på toaletten för att det kanske ligger en orm på mitt badrumsgolv, det händer att jag skriker över snören och dammsugarslangar, det händer att jag kastar tidningar ifrån mig och skriker för att jag bläddrade upp en bild på en orm... Det värsta var nog när jag gick på högstadiet, då fanns det i vår biologibok ett uppslag med en huggorm som jagade en mus, det här var hemskt, jag hade sån ångest av att behöva ta i boken, kunde bara ta på bokens "ryggsida" för om ormen skulle komma ut ur boken så skulle den iaf ramla ner på marken och inte på mig, att öppna boken sen krävde massa energi och det hände att vänner fick öppna den åt mig ibland för att jag skulle slippa bläddra upp mardrömsuppslaget... Jag vet att det här kan låta helt sjukt och galet för vissa.. Men för mig finns det inget annat, jag är sjukt rädd för ormar och så är det bara.. För mig är det endast förknippat med ren skräck, panik och mardrömmar... Det senaste året har dock ormskräcken försvunnit betydligt tack vare mediciner och i sommras var första gången på 17 år som jag var ute i skogen och plockade blåbär, det är även första gången jag klarar av att bläddra förbi bilder på ormar i tidningar och nyss satte jag mig här vid datorn och kikade på aftonbladet.se. Där fanns ett repotage om giftiga ormar som folk har som husdjur i Sverige, grön mamba, kobror o.s.v Jag bestämmde mig för att testa mig själv och satte på det (webtv) Och jag klarade det. Visst finns obehaget där, när de rörde sig blundade jag instinktivt... Men jag klarade det!! Jag har iof tack vare medicin, men ändå, övervunnit min fobi från att vara i det närmsta helt hysterisk till att bara känna visst obehag och lite rädsla av att se det... Och det innebär rätt mycket frihet faktiskt!! :)

Av Malin - 23 augusti 2007 23:02

Har just kommit hem från Lily och Karin som nu bestämt sig för att skippa studierna här i Örebro och flytta tillbaka till Sthlm o Island... Det känns tråkigt, kommer sakna dem, särskilt Lily som jag umgåtts mest med... Det kommer att bli tomt! Men men.... Samtidigt insåg jag idag när jag susade ner från brickebacken tillbaka mot Campus hur fantastiskt jä*la bra jag har det... Jag trivs här, mår bra här, älskar det här... Att välja att plugga på Uni i en "studentstad" måste varit det bästa beslut jag tagit någonsin! Skulle aldrig någonsin vilja vara utan det här... Älskar campus, att det alltid är folk i rörelse, friheten bland studenterna att vara så som man egentligen inte får vara, Overallerna som lyser upp i sommarnatten kring nollningen, Festerna som aldrig tar slut, Vännerna som nästan alltid finns inom räckhåll, Kårkvällarna, alla nya personer som dyker upp på vägen, korridorsboendet och tentaplugg...  Jag menar, hur bra har man det inte egentligen? Det är först nu när jag beslutat att flytta härifrån efter 1,5 år som jag inser att jag sannolikt kommer att sakna det här, kommer sakna mina kära "sambos"...  Jag menar, det är kalas att sitta och glo på tv tillsammans, snacka skit ute i korridorköket, lämna dörren öppen och katten till dem när man drar iväg på annat håll, baka pizza tillsammans, ha tentaångest ihop och bara njuta av den här tiden!!

Ne, idag är jag förbannat lycklig över att vara en student... För det är för jäkla underbart... Om man bortser från den knappa inkomsten då... Men det är nog den enda nackdelen!! Faktiskt!! Det är en upplevelse över det vanliga, helt klart... Och jag ÄLSKAR det!!  :D  Och idag vill jag aldrig att det ska ta slut, jag vill vara student hela långa livet... ;) hehe...

Av Malin - 23 augusti 2007 09:45

Minst sagt!! 5 kg att jobba av.. Jag blir tokig, aldrig mer en sommar hemma hos mor och far.. Det är livsfarligt! Men men ...  Nya tag, är som sagt på dag 5 av mitt godisförbud och det går faktiskt förvånansvärt bra... Det var visst bara att bestämma sig.. Iof äter jag en del kex och nötter ist, men det är inte lika illa iaf...  Men men... Gymmet, promenader, noll tolerans på godis och bra mat så ska jag nog få bukt med det här med...  

Men det värsta med att gå upp i vikt är att jag får för mig att alla stirrar på mig, som att de ser mina valkar och anser mig vara värsta slöhögen som bara käkar strips och godis... Ne trivs verkligen inte med att gå upp i vikt.. Känner mig väldans oattraktiv och klumpig... :(

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards