Alla inlägg under oktober 2007

Av Malin - 16 oktober 2007 13:08

Man undrar ju hur många det finns där ute o vem som orkar sitta o formulera frågor till dessa listor.. Men men, bra att ta till när man lider av tristess... :P


1. Vad är klockan nu?

13.09 

2. När gick du upp imorse?

 Planen var att gå upp klockan sju, men kom inte upp förräns strax innan halv åtta... :/  

3. Hur ser din familj ut?

 Hur min familj ser ut?! Haha... Den här frågan kan tolkas olika, skulle kunna lägga ut ett kort, eller beskriva dem i detalj, men väljer den lätta vägen... Pappa, Mamma, Jag, Syster, bror.... +hunden och min o syrrans katt inkl. sambo! 

4. När var du osams med någon sist?

 Oj, jag är så diplomatisk och förstående så jag blir sällan osams med folk... Men jag och syrran hade ett rejält bråk här i början på sommaren när jag till och med vägrade prata med henne.... Vad det gällde behåller ja för mig själv! 

5. Vilken är den finaste komplimang du fått?

 Alla komplimanger är väl fina... Men en som jag minns fick jag av en föredetta pojkvän som sa att han ville ha barn med mig, för om jag var mamma till hans barn så visste han att de skulle få en underbar mamma och han skulle aldrig behöva oroa sig... Det tyckte jag var fint sagt...  

6. Vilken mat äter du oftast?

Wok, alla möjliga sorter... Men oftast blir det nog wok med soya- coctailkorvar och fullkornsris till...

  7. Om du fick önska dig tre saker vad skulle de vara? Fred på jorden, Mat o kärlek till alla barn och massa pengar....  

8. Vad ser du fram emot mest just nu?

 Moneybrothers konsert på club 700, 15 november! 

9. Längtar du efter något just nu och vad isåfall?

 Ja, längtar massor efter sommaren!!! 

10. Har du haft sex utomhus?

 ... 

11. Har du spytt på fyllan?

 Ja, har väl hänt! Dock ingen vana jag har... :P  

12. Vad gör du om 10 år?

 Då driver jag eget företag inom hälsa och friskvård och så har jag förhoppningsvis ett hus och en liten mysig familj...  

13. Favortigodis?

 Hit - nån islänsk chockladbit med kola och lakritsfyllning... Ja vet, det låter skitskumt! men det är gott!! Sen gillar jag paranötter i choklad oxå!! nammi, nammi!!  

14. Vad är det bästa du vet?

 Till  vardags blir det att träna eller umgås med nära o kära.... Annars blir det att resa i varma tropiska länder där man kan dyka...  

15.  Vad ska du göra nu?

Nu ska jag äta upp min wok, sen ska jag ta en promenad till Eyra och simma nån timma innan det är dax för FUM- möte på kåren!  O så ska ja messa ordförande i Serum och säga att jag inte kan komma på dagens styrelsemöte!!

Av Malin - 16 oktober 2007 10:46

Nu har jag fått det bekräftat, på aftonbladets hemsida hittade jag testet som bevisade det jag alltid påståttv:P , nämligen att jag hatar hösten... I augusti börjar jag längta till sommaren, i november står jag knappt ut med mig själv och mitt liv längre och hade det inte varit för att julen kom i december och lyste upp lite i mörkret så hade jag tagit livet av mig i början på februari, men tack vara det så kommer dessa tankar nu istället i mitten av februari och då kan jag intala mig att snart är det mars och då är det nästan vår och på så vis överlever jag året i Sverige.... Visst, skriver detta med viss ironi, men sanningen är att det är såhär jag upplever året.... Jag lever mellan maj- mitten av augusti sen går jag i ide och orkar inte var aktiv, duktig och glad... Det är tråkigt men så är det tyvärr...  :(  Jag får ångest när träden börjar gulna och panik när löven fallit av... Det är hemskt!! sen kan man försöka övertala mig med att det är så mysigt med hösten för man kan ju tända ljus och vira in sig i en filt i soffan och njuta av en kopp varmt te... Men hallå, jag skiter i ljusen, och jag virar hellre in mig i en filt utomhus en sommarkväll och dricker en kall öl.... Så det så! Ge mig lite sommar nu då!!! :/



Personlighet D - Hösthataren

Så fort du ser årets första gula löv drar du täcket över huvudet. Du vaknar varje morgon och vet exakt hur många minuter kortare solen lyser jämfört med i går. Det svenska klimatet är helt enkelt inget för dig. Sätt upp dig på en andelslägenhet i Thailand.

Av Malin - 15 oktober 2007 15:52

Vilken sjuk värld vi lever i egentligen.... Så fruktansvärt orättvis, så fullkommligt värdelös på vissa punkter och så otroligt underbar på andra...

Har just kikat på Michael Jackssons -earth song... Måste vara en av de mäktigaste videor och låtar som någonsin gjorts (sen kan man tycka vad man vill om Wacko Jacko!) Men bra är den, helt galet bra!

Så var det bilder på svältande barn i Afrika, detta berör mig alltid ända in i hjärtat, det gör så ont att se dem lida så... Men men... Hur som helst så föder de stackars mammorna barn som de sedan inte kan föda upp, de svälter, magarna som sväller upp, det urkalkade magra skelettet och det de kan få göra är att snutta på sin mammas redan uttömda bröst, som tröst.... Och så går man på stan här i "västvärlden" och är så feta, vi dör av övergödning, vi räddar barn som egentligen inte skulle överlevt, vi vårdar våra äldre tills de dör nerdrogade och höga på medicin, bara för att på något vis känns det som att här i västvärlden är det inte kvalitet på livet som räknas utan kvantitet... Antal år, högst lön, flest bilar, snyggast fru... Så sjukt egentligen.. hur kan det vara så? Är det så det var meningen att världen skulle se ut? Var det meningen att dessa orättvisor skulle finnas, är det en utmaning för mänskligheten att reda upp det?  Och alla krig som pågår ute i världen, världskrig och landskrig och nu till och med gatukrig... Vad är det för värld vi skapar egentligen? Vi tror att vi utvecklar vårt samhälle till nåt fantastiskt och bekvämt, men värdena i livet har vi tappat bort dem? glömmer föräldrarna att visa och berätta för sina barn vad som är viktigt? Glömmer vi bort det i stressen kring att vara så välbetalda som möjligt, äga så många bilar som rymms i garaget, renovera våra hus för att kunna visa upp vad vi åstakommer här i livet???  Ne, ibland önskar jag faktiskt att jag kunde tro på gud så jag visste vem jag skulle fråga för att få svar på allt detta.... När de här tankarna passerar genom min hjärna blir jag så förbannad, då blir jag arg på mig själv för att jag ibland är minst lika materialistisk som alla andra här i väst, och jag blir förbannad på alla idioter som inte kan låta bli att döda varandra i Öst och så känner jag mig så otroligt hjälplös, för jag vet inte vad jag kan göra?! Jag gör vad jag kan, jag väljer vettiga val, jag betalar pengar till Unicef för att hjälpa barnen som behöver det, jag är medlem i rädda barnen och är på så vis uppdaterad kring vad jag kan göra för att hjälpa, Men räcker det?

Min insatts räcker inte långt, Alla måste ju jobba för det här, ALLA!! Och gör vi inte det så blir det som nu, skit med allt! och så blir jag så irriterad på alla som bara sitter hemma och glor på faddergalorna i underhållningssyfte, moffar ur sin godisskål och njuter av Martin Stenmarcks prestation utan att fatta syftet...  Självklart ser alla härute orättvisorna, självklart tänker alla;" Stackars barnen i Afrika... Vad synd om alla svenska barn som har så mycket psykiska problem... Ja, det är väl för onödigt att slå ihjäl varandre...  " Ja i fattar säkert..... Och jag vet att det finns fler, Men ibland känns det som om jag är den enda som verkligen bryr mig med hela mitt hjärta, jag bryr mig så att det gör ont ibland... Och jag vill bara ta alla stackars barn där ute i världen i mina armar och mata dem och älska dem och lära dem vad livet borde handla om.... Vad nu det är?!!?

Av Malin - 14 oktober 2007 21:24

Alltså, jag vet att jag är lite sen med det här kräkset som alla snackar om... Jag talar om den stackars programledaren som lyckades med att kräkas i direktsändning och sedan komma tillbaka och ursäkta sig med mensvärk... Och visst, man kan skratta åt det, men seriöst... Hur hemskt är det inte att detta sprids på you tube?! Hur sjukt är det inte att hon ens var på jobbet typ? Och vi stackars flickor som vet hur förbannat jävla skitont mensvärk kan göra och hur illa man kan må, lite förståelse har vi, men inte skulle jag vilja att en sån video cirkulerade med mig på internet... Samma sak med den där andre programledarens som fes högt och ljudligt i direktsändning... Visst, det är kul... (Om man har fastnat i det anala stadiet!) -jag skrattar väl oxå åt det, men inte så tårarna sprutar o så att jag måste se det om o om igen... Men jag kan skratta åt hur "snopen" hela situationen är, det är ju verkligen inte vad man räknar med ska hända lixom!

Hursom så tycker jag att you tube kan vara jättekul och skitbra, men på nåt sätt känns det som att det lätt kan kränka människors integritet... Och det tycker jag är fruktansvärt.... Men värst är väl ändå hur det kan användas i mobbingsammanhang... Ibland frågar ja mig faktiskt hur vettigt internet egentligen är?! Är det verkligen så bra för oss människor? Är det egentligen datorer och internet som får oss att må bra? Är mobiltelefoner egentligen en sån fantastisk uppfinning? Att vi alltid är anträffbara, att vi alltid kan ha koll på Allt och Alla i världen? Berikar det våra liv?  Ger det oss en upplevelse eller är det snarare ett beroende?

Hmm... Ja, nu har jag filosoferat iväg ordentligt här, men på nåt sätt känns det som vettiga frågor att ställa sig...

Av Malin - 14 oktober 2007 20:43

I fredags var det sittningsdax här för serum, det var verkligen en så himla trevlig kväll, först träffades vi några stycken här, sen bar det av upp till kåren, Evelina jagade ut mig på de leriga gräsmattorna, trots att jag hade högklackat, så fick börja med att tvätta klackarna på toaletten typ (i handfatet då såklart! =P ) Sen var det sittnin, med god mat och underhållning på hög nivå... :) Sen bidde det nattklubb (dansade med hetaste bokförsäljaren på skolan tror ja, så het, men inte riktigt lika het när han öppna munnen... haha.. ) Men tar det som en komplimang att de heta killarna faktiskt ser lilla mig bland alla smala snygga tjejer där ute.. haha... :P- tur att man har lite distans till sig själv.. :P 



Sen bar det av till Eskilstuna i Lördags, var nog fortfarande lite rund under fötterna när jag vaknade här på morgonen... Och det var smått ångestframkallande att rensa fredagens lilla festväska, det var inte ett kvitto från kåren där, utan typ 7... :S -sittning är inget för studenter egentligen :P

 Sen hade sån tur att Carro körde mig till stationen samt hämtad upp Cesar, det är förväl att man har så fina vänner som ställer upp för en... :)


Väl hemma så träffade jag familjen för första gången på  månader, är bara syrran jag träffat inom den tiden, när jag var i Halmstad o hälsade på.. Sen kom släkten för lite födelsedagsfirande och Angelica med lilla Kasper, han är ju bara helt underbart söt min blivande lilla gudson... =) Och så kom Filippa över oxå, så trevligt att träffa henne, var ett bra tag sen nu... :)

Sen somnade jag rätt omgående bredvid mamma i soffan... :) Myspys att vara hemma ett tag...


Idag var ja ute hos Angelica och kikade på deras renoveringsprojekt.. samt blev kissad på av lilla Kasper... hehe, det är tur att han är så söt annars hade jag nästan blivit sur... :P  Sen hjälpte jag pappa att tapetsera deras långrandiga fondvägg i "biblioteket/sällskapsrummet"... :)  Sen körde pappa hem mig till Örebro och nu har jag äntligen fått bort den extremt fuuula stålramen jag haft runt min säng massa år och fått upp en hylla över skrivbordet... Har fått så himla snyggt här nu... Och det är skoj när folk säger det med... Trivs verkligen här!! :)


jaja, det var helgen.. Ett tråkigt uppdaterande från mitt fantastiska liv bara.. ;P   

Av Malin - 11 oktober 2007 17:08

Ne, idag känns det långt, långt, långt kvar till sommaren och jag längtar så jag dör... Längtar efter solen, solklänningar och högklackade sandaler, efter torra gräsmattor att ha picnic på, efter dagar på stranden... Efter att sola och bada, cykla utan vantar, att slippa ulljackan för att gå på krogen, att ha fönstren på vid gavel och känna sommarbrisen svepa genom rummet.. Längtar efter ljusa nätter, ljumma kvällar, grillfester och doften av sommar...

Jag gillar verkligen inte hösten, har nojat mig för dagar som denna sen i mitten på maj och nu är den här.. Hösten... Jag hatar höst, jag hatar vintern och visst överlever jag våren.. Men varför måste större delen av året bestå av regn och varma jackor?? :(   -Får huvudvärk av sånthär tråkväder och inte är jag särskilt motiverad till min o Evelinas planerade promenad i regnrusket heller....  :/

Av Malin - 10 oktober 2007 11:53

1. Vad är klockan just nu:

11.54
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis:
Malin Maria Terese o så ett efternamn... :P

3. Smeknamn:

Maja, Majsan... O så sånt där som gumman o gums o vännen.. av vännerna!
4. Civil status:
Singel... :D
5. Antal ljus på din senaste tårta:
23 stycken...
6. Husdjur:
Cesar... Min älskade lilla kissekatt!

7. Hårfärg:

Egentligen kopparbrunt, men nu mörkbrunt!
8. Favoritfärg:
Turkost... (Det påminner om havet!) :)

9. Piericing:
Ne, om man inte räknar de i öronen så är det dåligt med det för tillfället.

10. Tatuering:
tre stycken!

11. Födelseort:

Eskilstuna, Sverige
 

12. Bostadsort (vid födelse):
Eskilstuna
13. Nuvarande bostadsort:
Örebro
14. Har du varit kär:
ja...
15. Har du varit i några andra världsdelar:
jajjemen!!

16. Har du varit med om en bilkrasch:
hehe... nej, om man inte räknar den gången jag backade in i en bil innan jag fått körkort....

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen)

Har ingen bil... Men föredrar nog 4...
18. Kaffe eller glass:
Kaffe...

19. Snuttefilt eller kramdjur:
Ingetdera.. Herregud jag är 23... :P

20. Salladsdressing:
inte nödvändigtvis, möjligtvis nån vinegrett...

21. Färg på strumporna:
svarta eller vita, hatar massa mönster på strumpornna

22. Lyckotal:

13
23. Favoritfilm:
Sunes sommar...

24. Favoritcitat ur en film:
mm... bra fråga!!

25. Bästa semestern:
Tror det får bli mina 6 veckor i Thailand 2005...

26. Favoritmat:
Kycklingsallad...

27. Bästa veckodagen:
lördagar....

28. Senaste låt du lyssnat på:
Mika- lollipop

29. Tandkräm:

Sensodyn

30. Favorit TV-program:
Kollar knappt på tv, men du är vad du äter och one three hill brukar ja kika på om jag hinner...
31. Favoritrestaurang:

Man har inte råd me restaurang som student.... Men kinamuren är mysigt...
32. Favoritblommor:
Gerbera....
33. Tycker inte om:
Fett, svartsjuka, folk som klagar utan att agera, krig, orättvisor och elaka människor.

34. Sport att titta på:
Os, hockey är kul oxå...

35. Snabbmatsrestaurang:
Uhh... ingen!

36. Senaste sjukhusvistelse:
Hmm... förra sommaren låg jag inneo bidde lite opererad... :(  Men pluggar ju till sjuksköterska så tittar ju in då o då...

37. Favoritdricka:
Vatten...

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:

Typ lite mellan petrolgröna o en vit fondvägg...
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
Kuggade inte en enda gång...

40. Vem/var är du om 10 år:
Om 10 år driver jag antingen mitt eget friskvårdcenter med inriktning på barn och ungdomar eller så jobbar jag i thailand... Eller så är jag barnmorska.. Vem vet.. Det är ju långt tills dess... Förhoppningsvis har jag väl nån unge oxå..

41. Vem fick du senast e-mail från:

Facebook säkert...
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
nee... det vore väl onödigt...

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
inte den blekaste, orka...

44. Vad gör du när du är uttråkad:
Svarar på sådna här listor... haha...

45. Fras/ord du använder (för) ofta:
oj.. ingen aning..

46. Vän som bor längst från dig:
Hmm... Maria bor i Kanada...

47. Vad retar du dig på:
Mycket!!

48. Det bästa du vet:
Att shoppa obegränsat... :) Umgås med folk jag tycker om...

49. Läggdags:

Oftast alldelses för sent... :(  

50. Snyggast på tv?
Seth i Oc...

51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
är det mamma scans så lägger ja inte upp alls, är de hemlagade så blir det väl typ 7-8 st...

52. Vad är klockan:

12.27
53. Bästa artisten genom tiderna:
Whitney Houston, Oueen, David Bowie... Svår fråga...

54. Favoritspel:
Gillar inte spel, men twister är kul ibland...

55. Favoritfilmmusik:
Whitney Houston i Bodyguard.
56. Skostorlek:

38
57. Syskon:
två stycken...
58. Favoritpålägg:
hmm... skinka

59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
Utsatta barn!

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:

Aldrig reflekterat över det....

61. Bästa bok du läst:

da vinci koden tror ja..

62. Är du internetberoende:
nja...

63. Favoritdjur:

Har nog inget särskilt.. hästar kanske..  

64. Gillar du snö:
Bara om jag kan åka skidor... Annars är det bara alldeles för kallt....
65. Favoritglass:
Blåbär tror ja...
66. När köpte du något åt dig själv sist:
Handlar bara till mig själv... :P
67. Är du långsint:
Kan vara.. beror på vad det gäller....

68. Din sämsta egenskap:
hmm... Har lite väl dålig självkänsla, svårt att lita på människor och tro att de tycker om mig... :P hehe...

69. Vilken är din bästa egenskap:
Ödmjuk, omtänksam, engagerad...

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
att resa mig härifrån o kila över till Evelina så vi kan åka ner på stan o möta upp de andra så vi får lunch i oss...

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr:
Ne, så jäkla fattig är ja inte...

72. Vad gör du i höst:

pluggar, festar, tränar...

73. Mest intressanta stad du varit i:
Bangkok tror ja... eller London kanske...

74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
Pingvin- alldeles för korta ben...

75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
Att vissa är bara så jäkla puckade... :P

76. Senaste pojkvännen/flickvännen:
Martin... Men det var fan länge sen nu, men å andra sidan har ju det som varit intressant efter det inte gått så bra som sagt... :)

77. Favoritgodis:

Choklad... 

78. Spelar du nåt instrument:
Jag sjunger, spelar lite gitarr o piano... även lite blockflöjt o klarinett

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Hmm... sport... Dykning..

80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför:
Hmm... Gahndi kanske... hehe

Av Malin - 10 oktober 2007 10:26

Jag tror att min kära sambo kommit i puberteten.... Han är inte alls som han brukar utan känns som en trotsig tonåring, klumpig är han och snackar gör han som bara den... Inte nog med det så verkar han bli upphetsad när man klappar honom på rumpan... Känns väldigt konstigt... Igår klantade han till det med både det ena och det andra, först välte han min orkid'e som står på köksbordet, sen lyckades han med bragden att ha ner mina sovrummsgardiner... INKLUSIVE väggfästen... Då var han inte populär kan ja ju säga... Han förvisades till soffan där han fick spendera första delen av natten... Men sen kom han inlommandes till mig och jag hade ju inte hjärta att kasta honom ur sängen igen och imorse var det som vanligt, då var det myspys på huvudkudden (dock har jag inga sovrummsgardiner uppe... :( )


Min kära sambo... :)


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Jajemen!!
 Nej!
 Jag vet vem du är, men vi har aldrig pratat.
 Vi är bekanta,,,

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards